GHC Plantion

Ma, di en do tot 20:30 uur
Bezorging 6 dagen per week
Branchegerichte wederverkopers

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.


Aanmelden nieuwsbrief

Maandag 1 maart 2010 ging  Marktplaats Plantion officieel van start. De eerste veildag was een feit, de eerste klanten kwamen over de vloer in het groothandelscentrum en de werknemers die afkomstig waren van de veiling in Bemmel en Vleuten gingen aan de slag op hun eerste officiële werkdag. En nu, 5 jaar later, laten we dit moment niet ongehoord voorbij gaan.

Zonder de trouwe klanten die mee zijn verhuisd vanuit de veilinglocaties Bemmel en Vleuten en zonder de nieuwe klanten die de prachtlocatie in Ede hebben weten te vinden had Groothandelscentrum Plantion  geen 5 jarig jubileum kunnen vieren. Net zoals iedereen heeft ook het groothandelscentrum last van de crisis. Het dieptepunt lijkt te zijn geweest en we blijven met zijn allen positief. En deze positivieit straalt het groothandelscentrum uiteraard ook uit tijdens de feestweek.

Van maandag 2 maart tot en met zaterdag 7 maart zal Groothandelscentrum Plantion in het teken staan van feest! Tijdens de gehele feestweek zal er een lekkere warme drank klaarstaan, een feestelijk gebakje en zal iedere groothandel naast de weekelijkse weekaanbieding een knallende feestweekaanbieding voor u hebben. Uiteraard scherp ingekocht en scherp weggezet. Een 5 jarig jubileum kun je immers maar 1 keer goed vieren. Daarnaast zal het gehele plein feestelijk aangekleed zijn. Want wat is een feest zonder ballonnen?!

Graag zien we u allen tijdens deze feestweek om er maar voor te zorgen dat we over 5 jaar weer een mooi jubileum mogen vieren!

Naomi Janssen
Marketing- en Relatiemanager Groothandelscentrum Plantion.

Woonplant van de Maand

Januari Kamerbomen
Februari Narcis
Maart Witte geurende planten
April Peperomia
Mei Tropische schoonheden
Juni Zamioculcas
Juli Potroos
Augustus Cactussen
September Hangplanten
Oktober Aglaonema
November Bijzondere Orchideeën
December Azalea

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.


Aanmelden nieuwsbrief

https://www.socceronline.club, https://www.lagalaxysoccershop.com, https://www.mlsplayershop.com, https://www.soccerplayershirts.com, https://www.nationalsoccershirt.com, https://www.chelseaplayerstore.com, https://www.soccerplayerkits.com, https://www.atleticomadridplayershop.com, https://www.manchestercityplayershop.com, https://www.acmilanplayeronline.com, https://www.barcelonaplayeronline.com, https://www.hotspurplayeronline.com, https://www.napoliplayeronline.com, https://www.liverpoolplayeronline.com, https://www.romaplayershop.com