GHC Plantion

Ma, di en do tot 20:30 uur
Bezorging 6 dagen per week
Branchegerichte wederverkopers

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.


Aanmelden nieuwsbrief

GHC Plantion

Groothandelscentrum Plantion is hét cash & carry inkoopcentrum voor de bloemen- en plantendetailhandel. Zes groothandelsbedrijven bieden samen een unieke one-stop-shopping formule. De klant heeft altijd keuze uit een groot en verrassend assortiment snijbloemen, binnen- en buitenplanten, bloemisterijartikelen en trendy accessoires. Dagelijkse aanvoer garandeert een vers aanbod in elk prijs- en kwaliteitssegment. Inkopen kan in het groothandelscentrum zelf, maar ook via diverse webshops. De dagelijkse bezorgdienst van het groothandelscentrum zorgt er voor dat al uw inkopen in één keer bij u worden afgeleverd.

Ontstaan Groothandelscentrum Plantion

Wij zijn ontstaan uit een fusie van Florissant Cash & Carry centrum Bemmel en Groothandelscentrum Nova Vleuten. Sinds 1 maart 2010 heeft Groothandelscentrum Plantion haar deuren geopend in deze vernieuwde samenstelling op het splinternieuwe veilingterrein van Plantion in Ede.

Inkoopgemak

Groothandelscentrum Plantion is een toonaangevend cash & carry centrum in Nederland. Omdat GHC Plantion makkelijk bereikbaar is aan de A12 vanaf de grens, nemen ook steeds meer Duitse bloemisten een kijkje in Ede. Hier treffen ze naast een compleet assortiment bloemisterijbenodigdheden, uitsluitend verse kwaliteitsproducten aan van kwekers uit binnen- en buitenland. Bovendien ontdekt elke bezoeker dat men bij GHC Plantion op een prettige manier, compleet en voordelig inkopen kan doen. Het cash & Carry centrum is niet alleen goed bereikbaar; GHC Plantion is tevens van alle gemakken voorzien. Parkeren is mogelijk in een goed verlichte en overdekte ruimte, mits u in het bezit bent van een verlaadvergunning.

Vers product

U wilt uw klanten in uw winkel een kwalitatief goed product presenteren. Bij GHC Plantion begrijpen we dat. Door de hoge omloopsnelheid kunnen wij u elke dag verse producten leveren. Ons assortiment is steeds afgestemd op de laatste trends. Bovendien organiseren we enkele keren per jaar evenementen om u nog meer te inspireren en inzicht te geven in de mogelijkheden van de sector.

Inschrijven? Dat kan hier, wij verwelkomen u graag!