GHC Plantion

Ma, di en do tot 20:30 uur
Bezorging 6 dagen per week
Branchegerichte wederverkopers

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.


Aanmelden nieuwsbrief

Mijn Bloemist van het Jaar 2015: Vloedgraven uit Wijhe

Vloedgraven Interieur & Decorations uit Wijhe is de verkozen tot Mijn Bloemist van het Jaar 2015-2016. Klanten, mystery shoppers en een vakjury beoordelen de Overijsselse bloemist als beste. Vloedgraven mag de titel tot november 2017 voeren. Vloedgraven is de opvolger van Nizza Bloembinders uit Venlo die de titel in 2013 won. Andere finalisten waren The Green Room Isabellahof uit Oostburg en Medinilla uit Tilburg. Zij behaalden een gedeelde tweede plaats.

Vakjury
De vakjury is zeer onder de indruk van Vloedgraven vooral omdat de winkel nog maar drie jaar bestaat. Lilian Ebus, winnaar van 2013 en dit jaar vakjurylid: “Vloedgraven heeft enorm veel oog voor de wensen van zijn klanten. Het team is onder leiding van de jonge ondernemer Thomas Vloedgraven (23) in staat om elke klant met een grote glimlach te laten vertrekken. Voor ons staat Vloedgraven symbool voor de nieuwe generatie bloemisten. Hij volgt de trends en weet deze op zeer aantrekkelijke wijze te vertalen in het bloemwerk. Daarbij maakt het team in de winkel een geweldige combinatie van bloemen en lifestyle!”

Klanten
Klanten van Vloedgraven zijn lovend over de creativiteit en deskundigheid. Ook is men enthousiast over de workshops die Vloedgraven maandelijks organiseert. De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en staan bekend om hun uitstekende service.

Mystery shoppers
Tijdens de verkiezing is Vloedgraven driemaal bezocht door professionele mystery shoppers. Deze shoppers beoordeelden onder andere de kwaliteit van de boeketten en de klantgerichtheid. Daarnaast bestelden zij een verjaardagsboeket met specifieke wensen. De bloemist kreeg van de mystery shoppers maar liefst een gemiddeld rapportcijfer van 9,4.

Verkiezing Mijn Bloemist van het Jaar
De landelijke verkiezing Mijn Bloemist van het Jaar wordt tweejaarlijks georganiseerd en is een initiatief van de branchevereniging VBW, steekschuim- en bloemenvoedingproducent Smithers-Oasis / Floralife en bloemistenvakblad Bloem en Blad.

11224473_1075059142527708_2754266655201112721_o

Foto: Mijn Bloemist