GHC Plantion

Ma, di en do tot 20:30 uur
Bezorging 6 dagen per week
Branchegerichte wederverkopers

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.


Aanmelden nieuwsbrief

Plantion gaat de toekomst tegemoet met twee bloemengroothandelaren

PLANTION GAAT DE TOEKOMST TEGEMOET MET TWEE BLOEMENGROOTHANDELAREN

Bloemengroothandel Vianen van Vliet heeft onlangs haar faillissement moeten aanvragen, en inmiddels heeft de rechtbank dit faillissement uitgesproken. Aanleiding voor deze stap vormen de ontwikkelingen in de markt veroorzaakt door de mindere economische tijd in Nederland en een aantal grote tegenslagen. Ondanks diverse maatregelen en de kracht en steun die Vianen van Vliet telkens weer vond, heeft het bedrijf toch dit besluit moeten nemen.

Zowel Plantion als Groothandelscentrum Plantion betreurt het beƫindigen van het bedrijf Vianen van Vliet en beide wensen Mark van Vliet en zijn medewerkers veel sterkte en succes de komende tijd.

Groothandelscentrum Plantion richt haar blik op de toekomst. Plantion gaat verder met twee sterke bloemengroothandelaren, FleuraMetz en Goedegebuure & de Mooij. Twee mooie bedrijven met jarenlange ervaring en expertise in de bloemenbranche. Beide enthousiaste teams staan graag klaar om de wensen van klanten naar tevredenheid te vervullen. De ondernemers van Groothandelscentrum Plantion hebben het juiste gevoel dat het groothandelscentrum zijn sterke positie in de markt kan blijven handhaven en uitbouwen.

Plantion gebruikt de komende periode om te zoeken naar een geschikte nieuwe huurder die het groothandelscentrum aanvult en versterkt.