GHC Plantion

Ma, di en do tot 20:30 uur
Bezorging 6 dagen per week
Branchegerichte wederverkopers

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.


Aanmelden nieuwsbrief

Bloemisten wedstrijd De Smaak van Van Gogh

Beste relatie,

In 2015 is Plantion 5 jaar in Ede gevestigd en daarom wordt dit jaar een feestjaar voor Plantion waarin diverse activiteiten worden georganiseerd. Op veler verzoek, met name van consumenten en inwoners van Ede en omgeving, wordt er in het voorjaar van 2015 een open dag georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 18 april aanstaande en graag willen wij u als bloemist van harte uitnodigen om deel te nemen aan onze bloemistenwedstrijd De Smaak van Van Gogh.

Tijdens onze open dag willen we groots uitpakken en dit gaan we samen doen met onder andere de gemeente Ede. Op 17 en 18 april wordt namelijk ook de bevrijding van Ede groots gevierd in het centrum van Ede en we willen tijdens dit weekend een combinatie maken van deze twee feestelijke initiatieven.

De Smaak van Van Gogh

De gemeente Ede heeft als Citymarketing initiatief De Smaak van Van Gogh geïntroduceerd en ontwikkelt en stimuleert onder deze vlag diverse projecten, producten en evenementen waarmee Ede zich de komende jaren verder op de kaart zet als ‘proeftuin’ voor food en centrum van kunst en natuur. Het initiatief maakt officieel deel uit van het Van Gogh-jaar 2015, 125 jaar inspiratie en wordt ondersteund door het Kröller-Müller Museum, eigenaar van de tweede grootste Van Gogh collectie ter wereld en partner in het Van Gogh-jaar samen met het Van Gogh Museum Amsterdam en van Gogh Brabant.
Meer informatie over De Smaak van Van Gogh kunt u vinden op de website www.smaakvangogh.nl.

Bloemisten wedstrijd De Smaak van Van Gogh

Wij bieden u als bloemist de kans om tijdens onze open dag mee te doen aan de wedstrijd De Smaak van Van Gogh. Deze wedstrijd hebben wij samen met het Kröller-Müller Museum ontwikkelt. Het Kröller-Müller Museum levert tien replica’s, waaronder vijf van Van Gogh en u kunt aan de hand van een van deze schilderijen een verkoopbaar bloemstuk ontwikkelen. Uiteraard mag u zelf kiezen welk schilderij u gebruikt maar u moet een week van te voren, op vrijdag 10 april, aangeven welk schilderij uw inspiratiebron is geweest.

Voor uw bloemstuk maakt u gebruik van de OASIS® Venezia bowl, deze zijn beschikbaar gesteld door Smithers-Oasis en kunt u ophalen bij de receptie van Plantion of bij Alflora in het Groothandelscentrum.
Deze wedstrijd is voor u als bloemist een mooie kans om u te presenteren aan een groot publiek uit de regio Ede – Wageningen – Veenendaal. Bovendien heeft u met uw eigen Van Gogh bloemstuk een prachtig nieuw concept om in uw winkel te presenteren.

Oasis Venezia Bowl

OASIS® Venezia bowl

Spelregels

Om mee te doen aan De Smaak van Van Gogh kunt u zich door middel van een email opgeven bij Rebecca Sneep via RebeccaSneep@Plantion.nl

Wilt u zich opgeven onder vermelding van:
•    Naam
•    Bedrijfsnaam
•    Relatienummer
•    Telefoonnummer
•    E mailadres
•    Nummer gekozen replica

Ook kunt u zich opgeven door middel van het bijgevoegde opgave formulier.

Opgeven kan tot vrijdag 10 april, het inleveren van het bloemstuk dient op vrijdag 17 april tussen 10.00-12.00 uur plaats te vinden. Tevens vindt vrijdagmiddag 17 april de jurering plaats en worden de bloemstukken gefotografeerd. Van deze foto’s wordt een boekje De Smaak van Van Gogh samengesteld.

Op zondag 19 april worden de bloemstukken gepresenteerd in en rondom het Kröller-Müller Museum in Otterlo, hierbij wordt ook uw naam vermeld en dat betekent weer een stukje publiciteit.
Wij hopen u graag zaterdag 18 april te verwelkomen en er samen met ons een inspirerende en onvergetelijke dag voor consumenten van te maken!

Met vriendelijke groet,

Rebecca Sneep
Medewerker Marketing & Communicatie

Ps. Mocht u de afbeeldingen in hoge resolutie willen ontvangen dan kunt u contact opnemen met Rebecca Sneep via RebeccaSneep@Plantion.nl of via 0318-661873

Uitnodiging De Smaak van Van Gogh

10 replica´s

Inschrijfformulier

https://www.socceronline.club, https://www.lagalaxysoccershop.com, https://www.mlsplayershop.com, https://www.soccerplayershirts.com, https://www.nationalsoccershirt.com, https://www.chelseaplayerstore.com, https://www.soccerplayerkits.com, https://www.atleticomadridplayershop.com, https://www.manchestercityplayershop.com, https://www.acmilanplayeronline.com, https://www.barcelonaplayeronline.com, https://www.hotspurplayeronline.com, https://www.napoliplayeronline.com, https://www.liverpoolplayeronline.com, https://www.romaplayershop.com