GHC Plantion

Ma, di en do tot 20:30 uur
Bezorging 6 dagen per week
Branchegerichte wederverkopers

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.


Aanmelden nieuwsbrief

Eindexpositie Groenhorst Velp groot succes!

Afgelopen dinsdag 7 juni werd het plein van Groothandelscentrum Plantion omgetoverd tot een waar bloemparadijs. De meest bijzondere creaties werden getoond met als hoogtepunt een bruidsshow.
De studenten waren zichtbaar zenuwachtig, maar de reacties van het publiek en de docenten waren enkel enthousiast en lovend. Dat belooft veel voor de toekomst….

Groenhorst Velp
Groenhorst Velp verzorgt dag- en avondopleidingen op het gebied van bloemschikken. De bloemopleidingen hebben al veel succesvolle bloemsierkunstenaars afgeleverd. In de afgelopen jaren werd vijf keer de titel ‘Beste Bloemschikschool van Nederland’ in de wacht gesleept. Onlangs werd Carmen Geurtsen, student 4BBL, Nederlands kampioen bij de vakwedstrijden vor MBO’ers. Zij gaat eind 2016 Nederland vertegenwoordigen bij de EuroSkills in Zweden.

[Best_Wordpress_Gallery id=”6″ gal_title=”Eindexpositie Groenhorst Velp”]
https://www.socceronline.club, https://www.lagalaxysoccershop.com, https://www.mlsplayershop.com, https://www.soccerplayershirts.com, https://www.nationalsoccershirt.com, https://www.chelseaplayerstore.com, https://www.soccerplayerkits.com, https://www.atleticomadridplayershop.com, https://www.manchestercityplayershop.com, https://www.acmilanplayeronline.com, https://www.barcelonaplayeronline.com, https://www.hotspurplayeronline.com, https://www.napoliplayeronline.com, https://www.liverpoolplayeronline.com, https://www.romaplayershop.com