GHC Plantion

Ma, di en do tot 20:30 uur
Bezorging 6 dagen per week
Branchegerichte wederverkopers

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.


Aanmelden nieuwsbrief

‘Different’ is dit jaar het thema van de feestelijke expositie van examenbloemwerk van mbo’ers van Groenhorst Velp. Ook een wervelende bruidsshow is onderdeel van de expositie.

Dit bloemrijk spektakel vindt plaats op dinsdagavond 7 juni 2016 van 18.30 – 21.00 uur bij Groothandelscentrum Plantion in Ede. De toegang is gratis.

Anders dan anders
Het thema ’Different’ staat garant voor spannende details. Het belooft een originele en professionele show te worden met prachtige presentaties. Anders dan anders en met heel veel bloemwerk.

Bruidsshow
Iedereen is van harte welkom om nieuwe ideeën en inspiratie op te doen. Om 19.00 uur en om 20.30 uur is er een mooi spektakel te zien. De derdejaars studenten van niveau 3 en 4 showen in een wervelende bruidsshow hun gemaakte bruidsboeketten en bruidsaccessoires aan het publiek.

Eindexamenkandidaat Carmen naar EuroSkills 2016
Extra leuk is dat er ook examenbloemwerk te zien is van Carmen Geurtsen. Zij is Nederlands Kampioen Bloembinden en volgt in Velp haar opleiding. Deze winter vertegenwoordigt zij Nederland tijdens Euro Skills in Zweden – het Europese Kampioenschap voor beroepen. Heel Groenhorst is enorm trots dat Carmen, Nederland mag vertegenwoordigen in het wedstrijdonderdelen ‘Bloembinden’.

Woonplant van de Maand

Januari Kamerbomen
Februari Narcis
Maart Witte geurende planten
April Peperomia
Mei Tropische schoonheden
Juni Zamioculcas
Juli Potroos
Augustus Cactussen
September Hangplanten
Oktober Aglaonema
November Bijzondere Orchideeën
December Azalea

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.


Aanmelden nieuwsbrief

https://www.socceronline.club, https://www.lagalaxysoccershop.com, https://www.mlsplayershop.com, https://www.soccerplayershirts.com, https://www.nationalsoccershirt.com, https://www.chelseaplayerstore.com, https://www.soccerplayerkits.com, https://www.atleticomadridplayershop.com, https://www.manchestercityplayershop.com, https://www.acmilanplayeronline.com, https://www.barcelonaplayeronline.com, https://www.hotspurplayeronline.com, https://www.napoliplayeronline.com, https://www.liverpoolplayeronline.com, https://www.romaplayershop.com