GHC Plantion

Ma, di en do tot 20:30 uur
Bezorging 6 dagen per week
Branchegerichte wederverkopers

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.


Aanmelden nieuwsbrief

Expositie Groenhorst Velp

Grenzeloos examenbloemwerk

‘Grenzeloos’ is dit jaar het thema van de feestelijke expositie van examenbloemwerk van mbo’ers van Groenhorst Velp bij Groothandelscentrum Plantion in Ede. De expositie is dinsdagavond 19 mei vrij toegankelijk van 18.00 – 21.00 uur. Het thema is gekozen met een knipoog naar World Skills.

Het thema ’Grenzeloos’ staat garant voor spannende details en eindeloos, onbegrensd en overmatig bloemwerk. Het belooft een originele en professionele show te worden met prachtige presentaties. Extra leuk is dat er ook bloemwerk te zien is van Sharyn Jager. Zij is Nederlands Kampioen en volgt in Velp haar opleiding. Deze zomer vertegenwoordigt zij ons land tijdens World Skills in Brazilië – het WK voor beroepen. Het thema van de expositie is hier een knipoog naar. Groenhorst Velp is enorm trots dat drie van hun mbo’ers Nederland mogen vertegenwoordigen in de wedstrijdonderdelen ‘Bloembinden’ en ‘Tuinaanleg’.

Aandacht voor techniek
Groenhorst Velp is al jaren toonaangevend opleider in bloemsierkunst en levert regelmatig kampioenen af. Sharyn Jager heeft wel een idee hoe dat komt. “Bij ons op school wordt veel aandacht besteed aan techniek. Als je bijvoorbeeld steekschuim of kippengaas in je bloemstuk verwerkt, is het belangrijk dat je daar niets van ziet. Docenten kijken ook kritisch of alle bloemen netjes op een draadje zijn gebonden.” Meer informatie over de bloemopleidingen is te vinden op www.groenhorstvelp.nl.

Nieuwe ideeën en inspiratie
Belangstellenden zijn 19 mei van harte welkom om nieuwe ideeën en inspiratie op te doen. De expositie is gratis toegankelijk van 18.00 tot 21.00 uur en vindt plaats bij Groothandelscentrum Plantion, Wellensiekstraat 4, 6718 XZ  Ede (navigeer naar: Schabermauseweg, Ede).
De verkoopruimtes van de groothandelaren zijn tijdens de expositie alleen toegankelijk voor branchegerichte wederverkopers en niet voor particuliere bezoekers.

https://www.socceronline.club, https://www.lagalaxysoccershop.com, https://www.mlsplayershop.com, https://www.soccerplayershirts.com, https://www.nationalsoccershirt.com, https://www.chelseaplayerstore.com, https://www.soccerplayerkits.com, https://www.atleticomadridplayershop.com, https://www.manchestercityplayershop.com, https://www.acmilanplayeronline.com, https://www.barcelonaplayeronline.com, https://www.hotspurplayeronline.com, https://www.napoliplayeronline.com, https://www.liverpoolplayeronline.com, https://www.romaplayershop.com