GHC Plantion

Ma, di en do tot 20:30 uur
Bezorging 6 dagen per week
Branchegerichte wederverkopers

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.


Aanmelden nieuwsbrief

Floral Academy gaat door met diplomalijn

De Floral Academy met vestigingen in Ede, (Veiling Plantion) , Hengelo ( GHC Fleuregio) en Horst a/d Maas (Citaverde College) gaat door met de diplomalijn. Niet meer onder auspiciën van de VBW/STOAS maar geheel op zelfstandige basis.

Volgens directeur Elso Post gaat de vraag, ondanks dat het een niche markt is, naar goed vakonderwijs voor volwassenen gewoon door. “Momenteel is er een soort vacuüm, AOC’s kijken naar elkaar en wachten af wat er gaat gebeuren. Wij gaan verder op de ingeslagen weg, maar nu zonder de branche organisatie. We bestrijken het oostelijk gedeelte van Nederland met drie opleidingslocaties, Ede is de hoofdvestiging van waaruit wij, naast de vakopleiding, ook seminars aanbieden voor de retail. De naamgeving van de opleidingen zijn hetzelfde gebleven, de examens zullen in de toekomst uitgevoerd worden door een extern bureau voor examinering. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel”.

De opleidingen die de Floral Academy verzorgen zijn:

·         DFA – Dutch Floral Arrangements

·         ADFA – Advanced Dutch Floral Arrangements

·         ARDFA – All Round Dutch Arranger

·         Opleiding tot Meester bloemist

De Floral Academy is lid van de branche organisatie voor niet bekostigd onderwijs NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding) en van het CRKBO (Centraal Register voor Kort Beroeps Onderwijs).

Lees hier meer over de Floral Academy.

https://www.socceronline.club, https://www.lagalaxysoccershop.com, https://www.mlsplayershop.com, https://www.soccerplayershirts.com, https://www.nationalsoccershirt.com, https://www.chelseaplayerstore.com, https://www.soccerplayerkits.com, https://www.atleticomadridplayershop.com, https://www.manchestercityplayershop.com, https://www.acmilanplayeronline.com, https://www.barcelonaplayeronline.com, https://www.hotspurplayeronline.com, https://www.napoliplayeronline.com, https://www.liverpoolplayeronline.com, https://www.romaplayershop.com