GHC Plantion

Ma, di en do tot 20:30 uur
Bezorging 6 dagen per week
Branchegerichte wederverkopers

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.


Aanmelden nieuwsbrief

slide image

Wij bieden u

Goede service, direct en klantgericht

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Breed en afwisselend assortiment, dagelijks ingekocht op alle veilingen

Gunt u zich geen tijd om zelf op de klok te kopen of zijn de aantallen u te groot? Wij hebben een uitstekende inkoopservice! Onze ervaren inkopers zijn goed op de hoogte van de laatste noviteiten en prijsontwikkelingen. Daarbij profiteert u mee van de financiële voordelen die wij hebben als grote inkoper. U kunt met een gerust hart uw inkoop van bloemen aan ons uitbesteden: wij werken snel, eerlijk en scherp! Wij hechten veel waarde aan een goede relatie met onze klanten.

Contact en bezoek

Goedegebuure & de Mooij
Wellensiekstraat 4
6718 XZ Ede

Tel. +31 318 439 470
info@gmbloemen.nl
www.gmbloemen.nl

twitter facebook

Openingstijden

Maandag 06.00-20.30 uur
Dinsdag 06.00-20.30 uur
Woensdag 06.00-18.00 uur
Donderdag 06.00-20.30 uur
Vrijdag 06.00-18.00 uur
Zaterdag 06.00-09.30 uur
Zondag gesloten

Goedegebuure &
de Mooij

fleurametz-logo

“Dé bloemengroothandel van Nederland! Goede service, direct en klantgericht.”

 

Inkopen bij Goedegebuure & de Mooij?

Klant worden

gm-foto1

gm-foto3
gm-foto2

Over Goedegebuure & de Mooij

Goedegebuure & de Mooij (GM Bloemen) levert jaarrond een breed assortiment snijbloemen aan bloemisten in Nederland en Duitsland. De bloemen worden ingekocht op alle veilingen, waaronder Plantion, en daarnaast importeert GM Bloemen ook rechtstreeks uit Italië en Frankrijk. GM Bloemen is FFP gecertificeerd en is sterk in biologisch geteelde bloemen. Met een eigen boekettenservice (Bodi) levert GM Bloemen boeketten op maat. GM Bloemen is gevestigd in Groothandelscentrum Plantion in Ede en heeft 12 medewerkers. 

https://www.socceronline.club, https://www.lagalaxysoccershop.com, https://www.mlsplayershop.com, https://www.soccerplayershirts.com, https://www.nationalsoccershirt.com, https://www.chelseaplayerstore.com, https://www.soccerplayerkits.com, https://www.atleticomadridplayershop.com, https://www.manchestercityplayershop.com, https://www.acmilanplayeronline.com, https://www.barcelonaplayeronline.com, https://www.hotspurplayeronline.com, https://www.napoliplayeronline.com, https://www.liverpoolplayeronline.com, https://www.romaplayershop.com