GHC Plantion

Ma, di en do tot 20:30 uur
Bezorging 6 dagen per week
Branchegerichte wederverkopers

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.


Aanmelden nieuwsbrief

Infoflowers: assortimentsboekje snijbloemen als app

Het assortimentsboekje snijbloemen, internationaal bekend als the “Dutch flowercatalogue”, krijgt een digitale variant. Het doel van deze snijbloemencatalogus is om de internationale handel en verkoop van sierteeltproducten te ondersteunen en faciliteren.

Tot 2013 was de productie van de assortimentsboekjes snijbloemen, potplanten en buitenplanten in handen van Bloemenbureau Holland. De productie en ontwikkeling van de flowerapplicatie wordt gecoördineerd en uitgevoerd door de coöperatie InfoFlowersPlants U.A. De app. Infoflowers is beschikbaar vanaf 29 mei en is onder de naam Infoflowers te downloaden in de appstores van Android en Apple.

De app Infoflowers wordt mede mogelijk gemaakt door subsidie vanuit het promotiefonds Stimuflori. Het project Infoflowers wordt breed ondersteund in de sierteeltsector. Belangrijke pluspunten van de digitale catalogus zijn:

  • De productinformatie is onafhankelijk en niet bedrijfsgebonden
  • Registratie voor gebruik is niet nodig
  • De getoonde producten zijn goed verkrijgbaar in de handel
  • De foto’s en informatie zijn makkelijk digitaal te delen
  • De zoekfunctie is snel en accuraat
  • De fotografie is van hoge kwaliteit
  • Bloemennamen zijn beschikbaar in vele talen
  • Maandelijks een update van het getoonde assortiment in de app

Na de app voor snijbloemen zullen er later ook app’s voor kamer- en tuinplanten uitgegeven worden. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website (www.infoflowers.info) of contact opnemen met Lucas Jansen of Charles Lansdorp.

Contactgegevens:
Charles Lansdorp
Mobiel +393484415927
charles@infoflowers.info

Lucas Jansen
Mobiel: +31622261489
lucas@infoflowers.info

Bron: www.bloemenbureauholland.nl

https://www.socceronline.club, https://www.lagalaxysoccershop.com, https://www.mlsplayershop.com, https://www.soccerplayershirts.com, https://www.nationalsoccershirt.com, https://www.chelseaplayerstore.com, https://www.soccerplayerkits.com, https://www.atleticomadridplayershop.com, https://www.manchestercityplayershop.com, https://www.acmilanplayeronline.com, https://www.barcelonaplayeronline.com, https://www.hotspurplayeronline.com, https://www.napoliplayeronline.com, https://www.liverpoolplayeronline.com, https://www.romaplayershop.com