GHC Plantion

Ma, di en do tot 20:30 uur
Bezorging 6 dagen per week
Branchegerichte wederverkopers

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.


Aanmelden nieuwsbrief

Livestream event dinsdag 2 februari

Nederland zit nog steeds in een lockdown. Hoe gaan we er juist nu voor zorgen dat mensen met Valentijn toch bloemen kopen? En hoe bieden we ze een bijzondere beleving? Samen met Plantion,  Smithers-Oasis en VBW organiseren we op 2 februari opnieuw een livestreamevent om je te inspireren.

Programma

Het livestreamevent is o.a. te volgen via het Facebook-kanaal van het Groothandelscentrum Plantion en het YouTube-kanaal van VBW. Vanuit je ‘luie stoel’ kan je meekijken. Op het programma staan korte demonstraties van Roxanne van Schellen en Hanneke Frankema, van het VBW Inspiratieteam. Zij geven je tips en ideeën voor Valentijn. Tussendoor is er de ruimte om vragen te stellen en zullen we collega-bloemisten aan het woord laten om ‘verkooptips in lockdowntijden’ te delen. Het event zal zo’n 1,5 uur duren.

Opnames

De demonstraties worden opgenomen en komen enkele dagen na het event beschikbaar. Ook worden van 2 arrangementen instructievideo’s gemaakt, zodat je op een later moment eventueel ook zelf aan de slag kan gaan.

Vragen

Heb je op voorhand vragen voor de arrangeurs of initiatiefnemers? Mail ze dan naar info@vbw.nu. We proberen ze dan tijdens het livestreamevent te beantwoorden.

https://www.socceronline.club, https://www.lagalaxysoccershop.com, https://www.mlsplayershop.com, https://www.soccerplayershirts.com, https://www.nationalsoccershirt.com, https://www.chelseaplayerstore.com, https://www.soccerplayerkits.com, https://www.atleticomadridplayershop.com, https://www.manchestercityplayershop.com, https://www.acmilanplayeronline.com, https://www.barcelonaplayeronline.com, https://www.hotspurplayeronline.com, https://www.napoliplayeronline.com, https://www.liverpoolplayeronline.com, https://www.romaplayershop.com