GHC Plantion

Ma, di en do tot 20:30 uur
Bezorging 6 dagen per week
Branchegerichte wederverkopers

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.


Aanmelden nieuwsbrief

Mijn Bloemist Ride for the Roses actie

€ 25.000,- voor KWF

In totaal nemen 75 winkels deel aan de actie. We zijn trots om te melden dat we met hun bijdrage, de bijdragen van anderen en een bijdrage van VBW in totaal opnieuw € 25.000 voor KWF Kankerbestrijding met deze actie kunnen ophalen. Na de Ride for the Roses (8 september) zullen we vanuit “Mijn Bloemist” de cheque bij KWF aanbieden.

Consumentenpromotie

Vanaf medio augustus zal de consumentencommunicatie over de actie worden opgestart en zal o.a. de pagina www.mijnbloemist.nl/ride online staan. Alle deelnemende bloemisten zullen op deze pagina worden vermeld.

Met de website en via onze Social Media en nieuwsbrief roepen we consumenten op om tijdens de actieweken naar de deelnemende Mijn Bloemisten te gaan en daar een aankoop voor het goede doel te doen. Om de boodschap kracht bij te zetten zullen door de organisatie van de Ride for the Roses ook landelijke media worden ingezet.

Promotiematerialen

Naast het promotiepakket dat deelnemende bloemisten ontvangen, stellen we ook de campagnematerialen als download beschikbaar. Deze kan je inzetten via bijvoorbeeld je Social Media-kanalen.