GHC Plantion

Ma, di en do tot 20:30 uur
Bezorging 6 dagen per week
Branchegerichte wederverkopers

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.


Aanmelden nieuwsbrief

POSITIEVE EN ENTHOUSIASTE REACTIES OP NAJAARSSHOW ‘FLORAL MOVEMENT’ BIJ PLANTION

Maandagavond 7 en dinsdagavond 8 oktober vond de Najaarsshow ‘Floral Movement’ plaats bij Plantion. Bloemisten en andere sierteeltdetaillisten en vakgenoten bezochten deze show om nieuwe trends, ideeën en inspiratie op te doen voor najaar, winter en kerst, alsook te netwerken met collega-bloemisten, leveranciers en kwekers en tegelijkertijd hun inkopen te doen. Ruim 1.500 gasten, een recordaantal, bezochten de Najaarsshow en toonden zich aangenaam verrast door al het gebodene.

Na een hartelijke ontvangst en een wintercheck voor de auto werden de bezoekers via een lange rode loper naar Groencentrum en Groothandelscentrum Plantion geleid. Langs de gehele route kon men genieten van  presentaties, demonstraties, proeverijen, divers bloemwerk waaronder vele opgemaakte deurkransen, ruim 70 bruidsboeketten, NK arrangementen en spetterende catwalkshows.

Dinsdag 8 oktober hebben tien NK deelnemers ieder drie werkstukken gemaakt en met elkaar gestreden om die felbegeerde eerste plaats. Hanneke Frankema van bloem en styling Valentijn in Sneek heeft de derde en laatste voorronde van het NK Bloemsierkunst gewonnen. Monique van Hooren van Decora Design in Nijmegen werd winnares van de voorronde van de Bruidsboekettenwedstrijd.

Bekijk het videoverslag!

https://www.socceronline.club, https://www.lagalaxysoccershop.com, https://www.mlsplayershop.com, https://www.soccerplayershirts.com, https://www.nationalsoccershirt.com, https://www.chelseaplayerstore.com, https://www.soccerplayerkits.com, https://www.atleticomadridplayershop.com, https://www.manchestercityplayershop.com, https://www.acmilanplayeronline.com, https://www.barcelonaplayeronline.com, https://www.hotspurplayeronline.com, https://www.napoliplayeronline.com, https://www.liverpoolplayeronline.com, https://www.romaplayershop.com