GHC Plantion

Ma, di en do tot 20:30 uur
Bezorging 6 dagen per week
Branchegerichte wederverkopers

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.


Aanmelden nieuwsbrief

Roxanne van Schellen vice-Europees Kampioene!

Nederland heeft op het EK Bloemsierkunst voor junioren (Eurofleurs; 5-7 september; Split – Kroatië) de tweede plaats behaald. Roxanne van Schellen kwam 1 punt tekort om het kampioenschap te winnen. Winnaar werd Noorwegen (Elin Susan Havreberg), Spanje complementeerde het podium en werd derde (Alex Molina Carillo).

Hoogste score bij verrassingsopdracht
Roxanne behaalde in totaal 463 punten voor de zes opdrachten die ze moest uitvoeren. Ze kende een erg goed en constant toernooi, want bij alle opdrachten behaalde ze een hoge score. De zesde opdracht (verrassingsopdracht – boeket) werd door Roxanne zelfs gewonnen.

Met een goed gevoel blikt Roxanne terug: “Ik ben enorm trots op de tweede plaats. Het was een zware competitie, waarin het niveau erg hoog was. We gaan genieten van deze prestatie!”.

Congratulations!
Roxanne van Schellen en assistent Martin Groen: Namens alle ondernemers en medewerkers van GHC Plantion van harte gefeliciteerd met het behalen van deze fantastische prestatie! Met het behalen van de tweede plek, heeft Roxanne aangetoond dat het niveau van de Nederlandse bloemsierkunst nog steeds tot de top van Europa behoort.