GHC Plantion

Ma, di en do tot 20:30 uur
Bezorging 6 dagen per week
Branchegerichte wederverkopers

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.


Aanmelden nieuwsbrief

Start Mijn Bloemist Tulpenweken

Op zaterdag 18 januari 2014 wordt in Amsterdam voor de derde maal op rij de officiële aftrap van het tulpenseizoen gegeven. Ook vormt Nationale Tulpendag de aftrap van de Mijn Bloemist Tulpenweken. Midden op de Dam leggen kwekers een enorme pluktuin aan met maar liefst 200.000 tulpen in de kleuren rood, oranje, geel en paars.

Rond het middaguur mag iedereen gratis een bosje tulpen plukken (op=op) om zo het voorjaar in huis te halen. De pluktuin staat dit jaar in het teken van ‘Tulipman’ een creatie van modern kunstenaar GabyGaby.

De Nationale Tulpendag op 18 januari markeert de start van tulpentijd en trekt landelijke media-aandacht. Rob’s Grote Tuinverbouwing zorgt voor verslaglegging van dit lentefeestje op de Dam. Net als de landelijke en regionale nieuws- en actualiteitenmedia.

In de aanloop naar het event zijn al volop publicaties (Home & garden, Groei en Bloei, de Telegraaf) verschenen over tulpen en luiden het voorjaarsseizoen in. Ook na het event worden diverse tulpen-publicaties verwacht.

Speel ook in op deze Tulpenweken en laat de tulpenverkoop stijgen!