GHC Plantion

Ma, di en do tot 20:30 uur
Bezorging 6 dagen per week
Branchegerichte wederverkopers

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.


Aanmelden nieuwsbrief

Valentuin: blaas je tuinliefde nieuw leven in

Jullie zijn al even samen, jij en je tuin. Je stopt liefde, tijd en energie in de relatie, de tuin geeft glanzend blad, weelderige bloesem en geurende bloemen terug. Maar de laatste paar maanden lijkt de passie een beetje in het slop geraakt. Jij zit vooral binnen en je buitenruimte oogt wat verlaten, kaal en sipjes. Wat nu? Verras elkaar op Valentuinsdag!

Valentuinsdag

Op 14 februari blaas jij jullie relatie weer nieuw leven in. Trek een dikke jas aan en loop een rondje door je tuin of over je terras. Is het er inderdaad wat grijs en ongezellig? Je kunt natuurlijk een opera opvoeren of wat rozenblaadjes rondstrooien, maar nog beter: geef je tuin vol aandacht een liefdevolle, bloeiende oppepper. Deze groene hartendieven doen het in de winter ook prima:

Bollen op pot

Ze zijn niet voor niets verkozen tot Tuinplanten van de Maand februari. Bol op pot-planten zijn de hyacint, narcis en blauwe druifjes en geven kleur, geur en energie aan je Valentuin. Ideaal dus om je liefde mee te betuigen.

Meer weten? Bekijk dan:
De plantenwijzer hyacint.
De plantenwijzer narcis, en
De plantenwijzer blauw druifje.


Stengelloze sleutelbloem

Hartvormige bloemblaadjes in zachte tinten: de stengelloze sleutelbloem is een perfecte kandidaat voor een liefdesbetuiging. Je moet er dan wel even bij zeggen dat de plant pas in maart gaat bloeien. Iets om naar uit te kijken dus.

Ga naar de plantenwijzer Stengelloze sleutelbloem.


Madeliefje

Een madeliefje voor je liefje: kan het romantischer op Valentuinsdag? De Latijnse naam van de plant, Bellis, komt van ‘bellus’, wat mooi of lieflijk betekent. Een plant met een verhaal dus. Madelief bloeit bovendien al in februari dus je hebt instant effect.

Lees de hele plantenwijzer Madeliefje.


Vergeet-mij-nietje

Met een vergeet-mij-nietje heb je geen woorden nodig om je te terras de liefde te verklaren. Deze plant bloeit vanaf januari en door zijn blauwe, witte of roze bloemetjes vergeet jij je tuin nooit. Lonk dus nog maar een keer goed naar ‘m.

Benieuwd naar de plantenwijzer Vergeet-me-nietje?


Winterviool

Als we je vertellen dat de oude Grieken en Romeinen al violen kweekten voor viooltjeswijn, een liefdesdrankje, dan snap jij waarom dit een een uitgelezen Valentuinsplant is. Een plant als een sterke ridder die weinig vraagt en veel kleur geeft. Zucht.

De plantenwijzer Viool vertelt je alles over deze ridder.


Kardinaalsmuts

Deze fiere, groene vrolijkerd geeft je tuin meteen een hoger va va voom-gehalte. Waardoor jouw oog nog vaker zal rusten op je terras en je weer even stilstaat bij jullie hernieuwde liefde.

Je leest er alles over in de plantenwijzer Kardinaalsmuts.


Wilg

De wilg, of Salix, is een boompje. Waarmee je laat zien dat jullie romance tot grote hoogte kan bloeien wat jou betreft. Een boodschap waar je indruk mee maakt op Valentuinsdag.

Meer informatie vind je in de plantenwijzer wilg.


Met al die nieuwe kleuren in de tuin laat je de vlinders in je buik voluit fladderen en voelen jij en je terras de eerste lentekriebels ook kriebelen. Tuin blij, jij blij, happy Valentuin!

https://www.socceronline.club, https://www.lagalaxysoccershop.com, https://www.mlsplayershop.com, https://www.soccerplayershirts.com, https://www.nationalsoccershirt.com, https://www.chelseaplayerstore.com, https://www.soccerplayerkits.com, https://www.atleticomadridplayershop.com, https://www.manchestercityplayershop.com, https://www.acmilanplayeronline.com, https://www.barcelonaplayeronline.com, https://www.hotspurplayeronline.com, https://www.napoliplayeronline.com, https://www.liverpoolplayeronline.com, https://www.romaplayershop.com