GHC Plantion

Ma, di en do tot 20:30 uur
Bezorging 6 dagen per week
Branchegerichte wederverkopers

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.


Aanmelden nieuwsbrief

Verkiezing “Mijn Bloemist van het Jaar” gaat vliegend van start.

Al bijna 10.000 stemmen bij verkiezing “Mijn Bloemist van het Jaar”

Op maandag 2 maart is de tweede editie van de verkiezing “Mijn Bloemist van het Jaar” van start gegaan. In de eerste 10 dagen hebben al bijna 10.000 (!) consumenten gestemd op hun favoriete bloemist. Hiermee lijkt ook deze verkiezingsronde een succes te gaan worden. In de 2013-editie werd in totaal ruim 34.000 keer gestemd. Consumenten kunnen nog tot eind mei stemmen.

Intensieve beoordeling

Aan de hand van consumentenstemmen, mysteryshopperbeoordelingen en een kritische beoordeling door de vakjury worden in juni allereerst 12 provinciewinnaars bepaald. De provinciewinnaars gaan vervolgens met elkaar de strijd aan om eindwinnaar te worden. De winnende bloemist wordt op 4 november bekend gemaakt en mag zich twee jaar lang ‘Mijn Bloemist van het Jaar’ noemen.

Verkiezing Mijn Bloemist van het Jaar

De verkiezing is een initiatief van branchevereniging VBW, bloemistenvakblad Bloem & Blad en steekschuim- en snijbloemenvoedingproducent Smithers-Oasis en wordt mede mogelijk gemaakt door FloraHolland, Alflora, Waterdrinker Aalsmeer en de stichting Sociaal Fonds Bloemendetailhandel.