GHC Plantion

Ma, di en do tot 20:30 uur
Bezorging 6 dagen per week
Branchegerichte wederverkopers

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.


Aanmelden nieuwsbrief

Winter Silver bij ALFLORA

ALFLORA maakt ruimte voor een zachte wintersfeer met zilveraccenten, pistachegroen en een flinterdun laagje ijs. Hout en lichte materialen uit de natuur brengen warmte. Het gebruik van kerstballen in deze nieuwe wintercollectie verhoogt de kerstsfeer.

Creëer een teer winterlandschap met verfijnde bloemen, zilveren dennenappels en witte kerstballen. ALFLORA heeft hiervoor een royale collectie zilverkleurige schalen en potten. Gebruik glazen stolpen als blikvangers; vul ze met kerstballen en dennenappels of volg de woonmodetrend en plaats ze over vlinders en vogels.

In de filialen van ALFLORA kan de bloemist, naast de nieuwe wintercollectie, ook terecht voor alle benodigdheden die niet kunnen ontbreken in de maand december. Maar ook online, als de tijd ontbreekt om een filiaal te bezoeken, kunnen deze bloemisterij-artikelen worden ingekocht in de webshop op www.alflora.nl.

NJ14_Flip3_053 LR                                           NJ14_Flip3_001 LR

 

https://www.socceronline.club, https://www.lagalaxysoccershop.com, https://www.mlsplayershop.com, https://www.soccerplayershirts.com, https://www.nationalsoccershirt.com, https://www.chelseaplayerstore.com, https://www.soccerplayerkits.com, https://www.atleticomadridplayershop.com, https://www.manchestercityplayershop.com, https://www.acmilanplayeronline.com, https://www.barcelonaplayeronline.com, https://www.hotspurplayeronline.com, https://www.napoliplayeronline.com, https://www.liverpoolplayeronline.com, https://www.romaplayershop.com