GHC Plantion

Ma, di en do tot 20:30 uur
Bezorging 6 dagen per week
Branchegerichte wederverkopers

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.


Aanmelden nieuwsbrief

Workshop Moodboard maken

Overtref de verwachting van je klant: schrijf je in voor de workshop moodboards maken op dinsdag 26 maart!
Hoe kun je aan de hand van een eenvoudige bruids- of feest opdracht de verwachting van de klant overtreffen en er een grotere opdracht van maken? Verbaas de klant door met een moodboad te tonen wat je nog meer voor zijn of haar feest of bruiloft kan betekenen!

Loes van Griethuysen van Loes4 Style is al jaren zeer succesvol in zowel het maken van bloem arrangementen, het ontwerpen van interieurs en het stylen van evenementen. Ze deelt haar kennis over het belang van een goed moodboard graag. Behalve voor het delen van kennis is er tijdens de workshop ook ruimte om zelf aan de slag te gaan met het maken van een moodboard.

De workshop start om 18.30 op het Groothandelscentrum Plantion tijdens de “Weddings in Style” koopavond op 26 maart. De workshop is uitsluitend bedoeld voor klanten van het Groothandelscentrum. Geïnteresseerd? Geef u dan snel op door een e-mail te sturen aan info@ghcplantion.nl o.v.v. Workshop Moodboards. De workshop is kosteloos maar wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt.

https://www.socceronline.club, https://www.lagalaxysoccershop.com, https://www.mlsplayershop.com, https://www.soccerplayershirts.com, https://www.nationalsoccershirt.com, https://www.chelseaplayerstore.com, https://www.soccerplayerkits.com, https://www.atleticomadridplayershop.com, https://www.manchestercityplayershop.com, https://www.acmilanplayeronline.com, https://www.barcelonaplayeronline.com, https://www.hotspurplayeronline.com, https://www.napoliplayeronline.com, https://www.liverpoolplayeronline.com, https://www.romaplayershop.com