GHC Plantion

Ma, di en do tot 20:30 uur
Bezorging 6 dagen per week
Branchegerichte wederverkopers

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor de maandelijkse nieuwsbrief.


Aanmelden nieuwsbrief

Zomertijd, Gerberatijd

Op 31 maart is de klok weer een uur vooruit gegaan en is het zomertijd … en dus Gerberatijd! Consumenten hebben weer behoefte aan frisheid, vrolijkheid en kleur – heel veel kleur. De Gerbera is een bloem die dit gevoel met haar kleurenpalet en vorm perfect beantwoordt.

Start campagne

Met de start van de zomertijd zetten wij de Gerbera daarom in het zonnetje. De Gerbera zal haar opwachting maken in diverse regionale en landelijke media, zoals bijvoorbeeld in Robs Grote Tuinverbouwing op 30 maart, 6 en 13 april. In april is de Gerbera bovendien ‘Bloem van de maand’.

Doet u ook mee?

Profiteer van alle aandacht en zet de Gerbera ook in het zonnetje! Voor bloemisten is een mooi promotiepakket ontwikkeld. De inschrijving hiervoor is inmiddels gesloten. Bij de inspiratiepresentatie op het winkelplein zijn nog pakketten beschikbaar.

Meer over de Gerbera

Wilt u meer weten over de Gerbera? Neem dan eens een kijkje op de site Coulered by Gerbera. Deze website geeft u informatie over de verzorging van de Gerbera en een uitgebreid assortimentsoverzicht.

Wij wensen u een mooie promotie toe.

https://www.socceronline.club, https://www.lagalaxysoccershop.com, https://www.mlsplayershop.com, https://www.soccerplayershirts.com, https://www.nationalsoccershirt.com, https://www.chelseaplayerstore.com, https://www.soccerplayerkits.com, https://www.atleticomadridplayershop.com, https://www.manchestercityplayershop.com, https://www.acmilanplayeronline.com, https://www.barcelonaplayeronline.com, https://www.hotspurplayeronline.com, https://www.napoliplayeronline.com, https://www.liverpoolplayeronline.com, https://www.romaplayershop.com